On som?

Es pot arribar tant al Poliesportiu de Santa Eulàlia dom a la pista poliesportiva de Gasòmetre, amb transport públic. Amb la Línia 1 del Metro en l’estació de “Santa Eulàlia” i amb FF.CC en l’estació d’ Ildefons Cerdà.

Per arribar amb vehícle particular, l’accés també es fàcil. Arribant a Barcelona per l’Autovía de Castelldefels, s’agafa la sortida “GranVía 2”, des de la que s’accedeix ràpidament al barri de Santa Eulàlia.

De la mateixa forma, si s’arriba per la Ronda del Litoral, des de Besòs, s’ha de sortir en “Zona Franca” i arribar fins Plaça Cerdà des d’on es pot agafar el lateral de l’Autovía direcció Castelldefels. S’ha de sortir a la dreta pel carrer Alhambra que és la segona des de la incorporació al lateral. A la dreta trobareu un parc. Aquest mateix carrer (Alhambra) és dels llocs més indicats per aparcar.

Arribant per la Ronda del Mig, es pot sortir en Badal i arribar a les nostres instal·lacions pel carrer Santa Eulàlia, o es pot arribar fins Plaça Cerdà i repetir l’operació abans esmentada.

Si es va a la pista exterior del carrer Gasòmetre, trobareu un pàrquing gratuït per aparcar just al costat.

Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia

Jacint Verdaguer, 15-17

08902 L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Tel:93-3326008

 

Pista poliesportiva Gasòmetre

Gasòmetre, s/n

08902 L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Tel: 93 432 10 65