Ànims Paula!

A vegades mentre s’amaga amb un gran somriure, sembla més fràgil del que veiem. Sovint reflecteix el present darrere un objectiu i extreu els petits detalls de la vida, i del nostre món rodó envoltat de parquet i soroll de goma. Detalls que no et deixen enrere i plasmen una inquietud per transferir allò que passa en un instant precís, aquell instant concret en què de cop, i amb el temor d’una segona vegada, caus. Però no només caus, caus amb tot, sencera. El cos arrossega el lligament creuat anterior, el menisc i una distensió al lligament lateral. Pausa, llàgrimes, dolor físic, mental i el sacrifici de pensar que la pel·lícula està tenint una nova versió, i ja sabeu com funciona això de les segones parts, no acostumen a ser bones. Tot i això, sempre som a temps de demanar companyia i suport i fer menys soporífera una recuperació de la que després d’una operació, veurà els resultats desitjats. Tot, amb un meticulós ímpetu i una disciplina per preveure una enèsima caiguda. A partir d’aquí, no defallir. Molts i moltes et volem sumar, ajudar i transmetre que quan vas caure no ho vas fer sola. Les mostres d’afecte i suport es regeneren com els lligaments i reforcen els ponts i vincles per reportar energia dins aquest llarg procés de recuperació. A poc a poc, no hi ha pressa, però si esforç. És important que la foto surti bé, que ajustem les mesures i l’objectiu quedi lliure de aberracions esfèriques. A vegades no cal dir negatiu fotogràfic. S’ha de ser positiu i creure en què un calotip ens pot solucionar una fotografia i ser fidels als escrits sobre la il·lusió, ja saps que no es lesiona. Ara i durant, tots anotarem des de la cantonada allò que tu tan bé saps fer. Perquè junts sumem més i penetrarem fort, amb la dreta evidentment, i la deixarem molt amunt perquè recordis que tu ho fas millor que ningú. Tu i només tu saps que el viatge és llarg i que no t’has d’aturar, perquè amb persones que et volen al seu costat, tot més fàcil. Paciència.

Bona recuperació Paula.

 

1-copia

Una Resposta en Ànims Paula!

  1. Mopa de l'AESE ha dit:

    No tinc paraules, pell de gallina. Tinc un calfred a l’esquena després d’haver llegit això. Quin misstage li haveu donat a la vostra conpanya estic molt orgullos de formar part d’aquesta gran familia y de poder comptar amb tots vosaltres, els que surten a la foto y molts més. Guapus tooots us mejo la carona bunica que porteu a sobree reieets meuus. Es un honor per mi poder netejar la vostra suor.

    Firmat: la mopa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *