Cap de setmana d’èxits

Primer cap de setmana de competicions oficials i primer cap de setmana d’alegries. Per ordre cronològic el nostre Sènior “A” Masculí va assolir per tercera vegada consecutiva la Copa de l’Hospitalet. Aquest cop amb un equip farcit de jugadors formats al nostre club, fet que ens omple d’orgull. Fins i tot, el nostre jugador Fao va ser designat MVP de la competició. Moltes felicitats nois i a continuar així.

senior

I els més petits. L’equip Infantil “A” Masculí tenia per davant una molt dura fase classificatòria per assolir el ‘Nivell A’. Rivals com SESE, Grup Barna i CB Igualda no ens ho anaven a posar fàcil. I així va ser. Però el treball de tècnics i jugadors van donar coma fruït un tercer partit contra el Grup Barna impressionat, assolint el passi a aquesta categoria on es trobaran amb els millors equips catalans de la categoria.

infantil

Moltes felicitats Pau, Josep, Guillem, Jaume, Gonzalo, Hugo, Alvaro, Martí N, Daniel i Martí R. i lògicament als entrenadors Lluís i Sara, així com tots aquells entrenadors que aquest equip ha tingut. És un èxit de tots. Moltíssimes felicitats i ara a gaudir de la competència amb els millors.

 

I finalment, destacar també que els equips Mini Femení B, Mini Femeni A, Preinfantil Femení i Infantil Femení han estat aquest cap de setmana d’stage de pretemporada en les instal·lacions de la Conreria, on s’ha barrejat el bàsquet amb la convivència i esperit de grup. Molta sort noies i a començar fort!!!!

campus

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *