Cap de setmana intens

S’apropa el fí de temporada i com a final, tenim un cap de setmana intessíssim amb un munt d’activitats que a continuació us relacionem:

Divendres 27 de maig

Festa fi de temporada dels grups d’escola. Aquest dia i a la pista Gasòmetre farem una festa de fí de temporada pels nostres peques amb regals, sorpreses i sobretot amb la intenció que s’ho passin genial.

28 Grup de Primer 15-16 27 Grup de Segon 15-16

 

Dissabte, 28 de maig

Aquest cap de setmana els nostres equips Pre-Infantil Masculí A i l’Infantil Femení A juguen les fases de Campionat de Nivell A-1 i de Nivell B-1 respectivament. Gran temporada d’aquests dos equips i moltes felicitats tant als jugadors i jugadores com als seus tècnics. El treball realitzat durant la temporada dóna els seus fruits

16 Preinfantil Masculí A 15-16 14 Infantil femení A15-16

 

El mateix dissabte i en horari de matí, ens visita en Jaume Ponsarnau, entrenador ACB que ens donarà una xerrada i un clínic molt interessant per a tots els nostres tècnics i per a les persones interesades. Tot un luxe en el nostre Pavelló.

 

ponsarnau

 

I, a la tarda GRAN PARTIT! Tercer i últim partit del Playoff de Permanència en Copa Catalunya del nostre Sènior Masculí A amb el CB Castellar. Us hi esperem a tots!! L’equip us necessita.

Cartell COPA CATALUNYa

 

Diumenge, 29 de maig

I el diumenge com a final de cap de setmana, el nostre Trofeu 3c3 a les pistes de Gasòmetre. Una festa final de temporada on en un ambient lúdic, els nostres jugadors i jugadores competiran entre ells, en horari de matí els més petits i eh horari de tarda els més grans. No us ho podeu pedre i encara esteu a temps d’inscriure-vos.

cartell 3c3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *