Crònica partit CMA (a càrrec d’en Gabriel Dominguez-jugador-)

Avui ens enfrentàvem al Tecla Sala, un partit que sabíem que seria molt llarg i molt disputat. A l’anada vam competir molt bé i vam forçar una pròrroga que vam acabar perdent amb polèmica.

Abans de començar estàvem tots molt concentrats i amb ganes de sortir a donar-ho tot. Un cop estàvem tot l’equip junt (ja que la meitat de l’equip havia pujat amb el júnior a jugar el partit anterior) vam escoltar les tàctiques y jugades de l’entrenador y vam començar a escalfar.

El primer període va començar molt disputat, es plantejava un partit molt llarg i molt dur físicament. No vam crear molt espais en atac però també teníem solidesa en defensa, 12-12 al acabar el quart.

Al segon ningú va baixar el ritme i vam ser capaços de seguir en atac i defensar encara millor. El quart va acabar 12-5 i ens anàvem guanyant al descans però encara voliem més i tots sabiem que erem capaços de jugar encara millor.

Al començament del tercer quart ells van sortir molt intensos i vam haver d’enfrontarnos a una pressió a tot el camp que ens va causar molts problemes. Malgrat això continuàvem anant per damunt al marcador, però el partit estava molt viu. 16-18 al final del tercer quart.

A l’últim període ens ho jugàvem tot i sabíem que mereixiem guanyar després de tot l’esforç fet durant els trenta minuts anteriors. El quart començava bé, seguiem per davant al marcador. Ells no baixaven els braços i a força d’encerts des de fora del perímetre es van posar per davant. Nosaltres ens vam posar nerviosos i no vam jugar bé sota pressió. El partit se’ns escapava en l’últim moment. Els últims minuts del partits van ser desastrossos, faltava calma i encert. Al final del quart 17-37.

Una mala gestió del joc en els últims moments van provocar que tot el treball dels anteriors trenta minuts no ens servís per guanyar el partit.

Ara toca pensar en el pròxim enfrontament i reflexionar ens els errors comessos per millorar-los i aprendre d’ells.

Ànims nois!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *