Cròniques PIF (a càrrec de tot l’equip)

Primera fase – Pre Infantil Femení

Fent una valoració de la primera fase de lliga, els entrenadors estem orgullosos de comentar que el Pre-Infantil femení ha fet una molt bona primera fase tant a nivell individual com a nivell col·lectiu en entrenaments i partits.  Les jugadores semblen que s’ho passen bé que al final és el més important i després es nota que tenen moltes ganes de seguir aprenent i millorant.

 

pif1

Aprofitem el post per compartir experiències, fotos i activitats que s’han realitzat aquests quatre primers mesos de la temporada.

S’han fet dues activitats a cada partit: per parelles les jugadores havien de portar una frase motivadora al partit, una frase que havien d’explicar a les seves companyes, i posteriorment, havien de fer una crònica del partit. Aquest fet creiem que és positiu ja que es busca que la jugadora s’impliqui un fet que creiem que en totes les categories és necessari com és la motivació i, després del partit, reflexioni i analitzi el transcurs del partit. Elles s’han implicat i esforçat molt en les activitats, fet que agraïm i valorem enormement.

A continuació s’exposen alguns exemples de frases que les jugadores han explicat i un recull de les cròniques d’alguns partits, alguna fins i tot s’ha atrevit amb l’anglès!

pif2 pif3

 

 

 Cròniques

24/10/2015           A.E.S.E.  48    –    U.E. CLARET B  39

Avui hem fet un bon partit, hem lluitat molt. Hem donat totes les nostres ganes per guanyar, encara que haguem tingut dues lesionades hem lluitat fins al final mentre que elles ens animaven. Avui també ens ha acompanyat una persona molt especial que ens a ajudat a guanyar, aquesta persona es diu Daniela. En resum aquest partit ha sigut emocionant i divertit.

Inés & Claudia

 31/10/2015               C.B. SANTA PERPETUA  26    –    A.E.S.E.  59

That match was very good, it has helped us to improve and to get together as a team. At the first period we were a bit sleepy but after it there wasn’t anybody who could  stop us. The opponent  team was a little weak in attack and we were strong. Our efforts gave good results  and we won the match. Come on girls!, there are still many matches to win.

Aquest partit va ser molt bo, ens ha ajudat per millorar i per avançar juntes com un equip. En el primer quart, estàvem una mica adormides, però després no hi havia ningú que ens pogués aturar. L’equip oponent era una mica feble en atac i nosaltres érem fortes. Els nostres esforços han donat bons resultats i hem guanyat el partit. Ànims noies!, Encara hi ha molts partits per guanyar.

Irene & Clara

 07/11/2015               A.E.S.E.  54    –    C.B. CARDEDEU     32

Aquest partit ha sigut molt intens i lluitador. Els dos primers quarts han sigut fluixets però després ja hem començat a lluitar amb més força. Després de l’esforç, hem aconseguit guanyar lluitant com les que més.

Helena & Marta

14/11/2015           A.E.S.E. 62  – C.B. CABRERA  28

En el primer cuarto, hemos salido muy flojas yo creo que ha sido porque teniamos miedo de las faltas y de perder… pero en el segundo cuarto nos hemos espabilado por la charla de victor… y el esfuerzo tiene su recompensaaa!

Carla & Claudia

 

21/11/2015           DIAGONAL MAR- FRONT MARÍTIM 52 – A.E.S.E 46

Este partido ha sido el mas interesante, hemos jugado muy bien todas y nos hemos esforzado al máximo. Jugabamos contra las primeras de la liga, y aunque hayamos perdido creemos que lo hicimos bien aunque hayamos perdido de seis. El partido estubo muy igualado todos los cuartos. Los primeros cuartos fueron los mejores. Esperamos haber cumplido todos los esfuerzos que nos digeron el Víctor y la Andrea.

Natalia & Judith

 

28/11/2015           U.E. CLARET B       33 – A.E.S.E 42

El partit va ser molt emocionant, va estar molt empatat i vam jugar molt bé. Vam començar perdent però vam remuntar i vam acabar guanyant. Vinga AESE!

Sara & Lara

 

12/12/2015           A.E.S.E  2 – C.B SANTA PERPETUA 0

Al principio del partido estábamos dormidas, como siempre pero en la sexta parte nos hemos despertado y hemos empezado a jugar a basquet.

Al final del partido los entrenadores nos han dicho que habiamos ganado pero habiamos jugado fatal, que podiamos jugar muchisimo mejor.
La puntuacion final ha sido: 38-26 No estabamos contentas.  Las contrincantes eran seis y se eliminaron 2 asi que en el ultimo cuarto eramos cinco contra cuatro y perdimos  igualmente.
Estabamos contentas porque habiamos ganado pero tristes porque jugamos mal.
Tenemos que empezar a pensar que en el basquet no siempre se gana.
Esto es el BASQUET!

At the begining of the match we were sleeping like always but at the 6th part we started playing   real basketball. At the end the coaches said that we won but we played really bad we can play better.  The points at the end were: 38-26. 

We weren’t happy. The opponents were 6 and they eliminated 2 so the last part we were 5 to 4 and we lose. We are happy because we won but we are not because we didn’t play good!
We have to begin thinking that not always we are going to win. That’s BASKETBALL!

Irene & Judith

 

19/12/2015           C.B CARDEDEU 62 – A.E.S.E 56

En este partido nos jugábamos el segundo puesto, era el último partido de liga y estábamos muy il·lusionades. El partido lo jugamos bien aunque perdimos de 6. Nos esforzamos y lo pasamos bien.

Natalia & Helena

 pif4

 

Hem de seguir treballant…

Finalment, els propòsits pel que resta de temporada serien col·lectivament que estiguessin més concentrades als entrenaments i aprendre a controlar les emocions als partits. Individualment, ens proposem potenciar els seus gestos tècnics que les caracteritzen i que més repeteixen i proposar-ne de nous per tenir cada cop més recursos i formar jugadores el més complertes possible, tot i que encara els hi queda molts anys de bàsquet per davant, estem segurs.

Res més, salut, bon bàsquet i força AESE!

 

Andrea Cobano i Víctor Campodarve

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *