Projecte bàsquet AESE – Discapacitat intel·lectual

Comencem a projectar bàsquet per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.

La nostra secció té com a finalitat el desenvolupament del bàsquet a la ciutat i a la barriada, i el seu objectiu principal d’aquest projecte és promoure la integració, la vida saludable i l’esport, juntament amb els valors de companyerisme, solidaritat i implicació  de la gent amb discapacitat intel·lectual que ens aporta l’esport col·lectiu, adreçat tant a membres del nostre club com la població del barri en particular i de la nostra ciutat en general.

Com ja amb algú de vosaltres hem comentat prèviament, el que busquem amb aquest projecte és la inserció mitjançant l’esport a la societat i al seu dia a dia, per això també comptarem en el projecte a la Fundació Fedamar, entitat que busca la inclusió per la gent amb discapacitat dins l’esport i la societat.

Es vol treballar per tota la gent del col·lectiu que estigui interessada en fer esport durant la setmana i poder gaudir dels beneficis que això comporta per a la salut de cada persona i com s’ha comentat anteriorment els valors i l’objectiu que comporten.

Des de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i Fedamar volem poder portar a terme aquest projecte que tant ens il·lusiona i que des de avui mateix comencem a treballar com un equip més dins de l’estructura del nostre club i s’engegarà una campanya de tramesa d’informació tant a nivell del club, com als centres educatius de la zona, per tal que es pugui arribar al nombre màxim de possibles interessats

Per tant tota persona o família que estigui interessada poden posar-se en contacte amb nosaltres (basquetaese2010@gmail.com). En breu, anireu rebent més informació sobre el tema, inclosa una reunió informativa on es tractaran més a fons els punts d’aquest projecte. Sense més, rebeu una cordial salutació.

David Sabiote Plumed

Coordinador Bàsquet AESE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *