Trobada d’escoles de bàsquet – Article de Romina Garcia (Directora Escola)

TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET DE L’HOSPITALET AL AESE

 Aquest dissabte passat vam viure a casa nostra, amb els més petits del club,  la primera trobada d’escoles de bàsquet de l’Hospitalet.

L’experiència va ser molt especial. Personalment, l’ il·lusió i alegria que desprenien els nens des de el primer minut, era indescriptible. Només aquelles persones que han viscut experiències com aquesta, podran entendrem.

Estic orgullosa de la feina que s’està fent a l’escola de bàsquet i del treball de les persones que s’impliquen de manera incondicional, per ajudar a créixer als nens i nenes que formen part de l’escola, i també  per aconseguir transmetre la passió per aquest esport. Orgullosa de veure els resultats que s’obtenen fer aquesta bona


DSC_0862 DSC_0784
DSC_0813DSC_0877DSC_0765DSC_0662 DSC_0713 DSC_0660 DSC_0652 DSC_0646 615_escola1_2015feina i molt agraïda amb totes les famílies que confien en el nostre treball. Gràcies Ana, Rubén, Judit B. I Judith P., per la vostra dedicació. I estic contenta perquè entre tots els que formem part d’aquest projecte, aconseguim que un grapat de nens i nenes gaudeixin del bàsquet.

 En aquesta trobada es van poder veure aspectes que es treballen  en cada entrenament, com els valors, el treball en equip i l’esforç les ganes d’aprendre. Totes aquestes coses, ajuden als nens a créixer i a madurar, tant en la vida com dins de l’esport que practiquen.

La meva valoració es més que positiva d’aquesta primera trobada, i espero que les que ens queden per viure siguin igual de bones o millors.

Comparteixo amb vosaltres les sensacions rebudes després d’una jornada tan especial com la de dissabte perquè vull que sapigueu que els nens ens ensenyen més coses de les que un s’imagina. Ells aprenent de nosaltres i nosaltres d’ells. Sense ells no seria possible el nostre treball. Gràcies per tot els que ens doneu.

Romina Garcia

Coordinadora Escola AESE

Aquest link té algunes de les fotografies de la jornada.

https://plus.google.com/u/0/photos/112920509940068578923/albums/6222161528397731345

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *