Formació

Un dels aspectes que es volen potenciar des de la secció de bàsquet és la formació dels nostres tècnics. és per això que s’han organitzat xerrades (com la que vam tenir al començament de temporada de preparació física), coloquis entre entrenadors, jornades com les que farem coincidint amb el Torneig Infantil Masculí i de la que us informarem,..

I, sobretot, és la voluntat pròpia de la nostra gent en formar-se continuament, la que  ens enorgulleix de poder comptar amb aquest personal. Aquest cap de setmana, la Romina Garcia, Directora Tècnica de la nostra Escola, assistirà al 5è. Congrès Mundial de l’esport escolar, educació fisica i psicomotricitat, que tindrà lloc en A Corunya.

De ben segur que tot el que s’aprengui en aquest esdeveniment tan important, revertirà en els nostres nens, el factor més important que tenim a la secció.

congres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *