Crònica mensual Infantil A Femení a càrrec de Marta Castillo.

 

Aquestes dues setmanes que em toca redactar a mi, m’han semblat ben treballades, amb molt bona actitud per part de totes i amb ganes de jugar, encara que, en algun moment en concret, hi ha hagut algun “despiste”.DSC_8487

 Hem estat practicant una nova jugada d’aquesta última setmana, a la que hem decidit anomenar entre totes: “GARRETT’’ degut al protagonista d’una sèrie que ens agrada a la majoria, Mc Garrett, es una jugada que encara estem perfeccionant per poder-la fer del tot be a l’hora del joc. Hem aprofitat molt bé la setmana de descans per poder provar coses, jugades noves, com és en aquest cas, la nova jugada. Més a més, setmanes enrere també em estat acabant de polir el moviment circular, el qual consta de seguir la rotació de la pilota en atac.

Aquestes dues setmanes no li hem donat gaire importància al tir, sinó que l’hem dedicat més a fer un contra un, dos contra 0 tota la pista, tres per tres, quatre contra quatre i algun dos contra dos continu, a part d’altres coses.

 Vam poder posar a prova tot això en el partit d’aquest cap de setmana contra Maristes Ademar, aquí a casa. Des de el meu punt de vista, vam fer un bon partit totes; no va estar gaire competit però en aquests casos, sempre s’han de realitzar coses noves per la nostra part.DSC_8631

 En aquests últims partits apliquem tot lo treballat en aquesta temporada i una mica mes que portem. Així com, els mà a mà, les portes enrere, pilotes interiors també treballades… Coses que si les fem com sabem surten molt be.

Sempre es pot millorar en tot, i nosaltres procurem fer-ho a cada entrenament i partit. Apliquem tot allò que aprenem o be millorem entreno rere entreno. Crec que totes tenim bastant clar que aquesta “mini” lliga que ens han donat, es pot guanyar bastant be si donem tot el que sabem dins de pista.

Així que hem de seguir treballant al màxim com fins ara o millor per poder fel-si un partit complicat al rival.

“Algunas personas quieren que algo ocurra, otras sueñan en que pasará . Otras hacen que suceda”.

-Michael Jordan-

 

 

ANIMS INFANTIL FEMENÍ A!

 

 

2 Respostes en Crònica mensual Infantil A Femení a càrrec de Marta Castillo.

  1. Ramsés Gallego ha dit:

    Fantastic. Som-hi AESE!

    ‘He fallado tantas y tantas veces en mi carrera… que por eso, precisamente por eso, he tenido éxito’ – Michael Jordan

  2. Ramsés Gallego ha dit:

    *Fantàstic! (amb accent), voila dir. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *