Cròniques SFB i CM1 (Xavi Torrico, entrenador)

Ipsi A 60 – 33 Cadet 1

Bon partit del Cadet 1 a la seva estrena amb una defensa ben estructurada i un atac que comença a adaptar-se als nous conceptes de joc. L’equip ha mostrat idees clares de com volem jugar tant en defensa com en atac però encara hem de crèixer en aspectes de velocitat de joc, intensitat i força de les accions per a poder competir. Si seguim treballant així l’adaptació serà ràpida i és que avui durant el transcurs del partit s’ha pogut veure com els nostres jugadors creixien i milloraven a cada periode.

Hem sortit amb un ritme lent i molt tous i això ha propiciat facilitats en el rebot per l’Ipsi i molta dificultat per finalitzar accions d’atac, el bon ordre defensiu ha aconseguit aturar el xoc i mantenir-nos en partit. (14-5 final 1er quart).
Durant el 2on període hem començat a adaptar-nos i hem generat més situacions clares a prop de l’aro però la falta d’encert no ens ha deixat sumar i hem marxat a la mitja part amb 29-10 (15-5 2on quart).

cm1
L’inici del 3er període ha estat molt més vistós, hem jugat ja més ràpid en atac, amb accions de pase i finalitzacions més fortes i consistents i hem fet 7punts en els primers 3 minuts i hem obligat a demanar temps mort a l’altre equip. Ha estat el millor periode en atac amb 14punts.

L’últim periode hem mantingut un intercanvi de tirs lliures tot el periode ja que les defenses no han permés cistelles en joc fins a l’últim minut de partit. 60-33

Bon treball en general que marca l’inici d’una temporada d’aprenentatge i adaptació als conceptes de joc del basquet senior.

Senior B Fem 53 – 36 Joventut Sant Vicenç

Bon partit del senior b femení en quant a ritme de joc  i treball defensiu.

Hem dominat tot el partit desde una defensa molt sòlida i amb idees molt clares.

L’atac però no ha estat molt lúcid. Podríem haver aprofitat el domini del rebot defensiu per generar més situacions de contraatac clar. De la mateixa manera, al joc posicional ens ha faltat tranquilitat per aprofitar les facilitats que donava la defensa rival.

Des de principi de partit hem dominat el ritme però sense encert i no ha estat fins als instants finals del 1er periode i l’inici del 2on quart hem tingut uns minuts de idees més clares i hem fet un parcial de 14-0 ja definitiu per la resta de partit.

sfb
Molt bon treball defensiu. En atac hem començat a jugar al ritme alt que volem però ens falta encara tenir idees més clares en els 6-8 primers segons d’atac que ens permetin finalitzar contraatacs més fàcilment, així com  crèixer en el joc per parelles per trobar accions més clares d’atac.

Esperem recuperar la continuitat d’entrenaments que vam tenir a inici de pretemporada per poder fer el següent pas en el nostre joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *