Primeres competicions – primeres victòries

Aquest cap de setmana ja hem tingut competicions de caràcter amistós i de caràcter oficial.

Destaquem en les oficials les fases d’ascens a Nivell A jugades amb els nostres equips infantils A, tant en categoria masculina com en femenina. No ha pogut ser, però tots dos equips ho han intentat amb tot el seu esforç i des d’aquí el nostre reconeixement. A seguir treballant com ara, que els èxits de ben segur arribaran.

En competicions amistotses el nostre equip Sènior Femení A va guanyar ahir diumenge el Torneig d’Esplugues al CB Esplugues per un resultat de 43 a 58. Bon començament!!!

senior femeni

En el Tonreig orgabnitzat pel Centre Catòlic de l’Hospitalet, han participat el nostre Mini Femení A i el Cadet Femení, arribat aquest equip a la final on va caure derrotat per un punt. Esforç i actitud molt bona en ambdós equips.

grup catolic

cadet femeni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *