Acord amb Caprabo

Acord de col•laboració amb Caprabo

 Dins les campanyes que la secció de bàsquet i el Club està realitzant amb empreses i professionals, aquesta temporada s’ha renovat l’acord de col·laboració amb Caprabo.

Caprabo Esport  ofereix un avantatge als clients Caprabo amb l’objectiu de fomentar la vida saludable i la pràctica de l’esport a través d’ajudes econòmiques a equips i clubs amateurs.

En aquest conveni, Caprabo destina el 4% de les compres dels seus clients que hagin tramitat la targeta “el meu club Caprabo”, a AESE, sense cap mena de pèrdua d’avantatges particulars (targetes,..) i sense cap cost ni increment.

Aquesta temporada, els diners que al final de temporada s’han aconseguit, s’han utilitzat per tal de reduir l’increment de quotes de la Secció. És per això que en primer lloc us volem donar les gràcies per aquesta col·laboració que es reverteix en tots.

L’objectiu que Caprabo ens marca per a aquesta temporada és superar àmpliament el percentatge que hem tingut aquesta temporada. Conseqüentment, aquest increment suposaria poder fer front a inversions en material i en la contenció de quotes de properes temporades.

Sense cap mena de dubte, la importància de l’obtenció d’aquests pocs cèntims sense cost a l’usuari que al final representa una quantitat beneficiosa per a la entitat i els seus usuaris.

En les properes reunions que tinguem amb els equips, us informarem de tots els detalls d’aquesta promoció així com de més promocions i novetats que seran profitoses per a tots nosaltres.

Segurs de la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació.

 

portadacapraboconlogo2 tripticoconlogo2

 

 

COMISSIÓ DE BÀSQUET AESE

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *