Sènior Masculí “A” Fases d’Ascens

Les coses es poden fer bé, regular o malament. Però quan l’esforç és màxim i la voluntat de millorar és la filosofia d’equip, els resultats malgrat a vegades no siguin un reflexe exacte, el 90% dels cops arriben, i són la prova de la feina ben feta.

Aquest cas és el cas dels nostres equips Sèniors. Dissabte, el nostre Sènior Masculí A va guanyar a la pista del lider CB Sitges i es va assegurar  jugar la promoció d’ascens amb moltes possibilitats d’assolir-lo. Una temporada grandiosa de tot el planter, on jugadors i els seus tècnics Miguel i Juanfran han donat lliçó de treball i ilusió. Moltes, moltes felicitats, campions.

El Sènior Masculí B, s’ha assegurat el factor pista en el playoff de descens. En la segona voltya de la trmpoarda han encadenta una ratxa de victòries impressionant que dóna mostyres del treball i que mai s’han rendit. Un reconeixement molt gran i tot el nostre suport al grup liderat pel Raul i l’Albert

El Sènior Femení A després d’una temporada difícil, va assolir fa dues jornades la permanència matemàtica. Gran esforç de jugadores i tècnics que han donat els seus fruits.

Finalment el Sènior Femení B està lluitant per les places capdaventeres en la seva categoria. Una temporada impecable a nivell d’esforç i resultats que les noies de Lluís Albert han fet. Moltes felicitats.

Finalment, deixeu-me fer un petit comentari. Darrera d’aquest equips, del treball de tècnics i jugadors/es, cal destacar aquell que va idear-ho tot, l’Edu Gali. Mereixedor de més reconeixements, deixeu-me apuntar el seu nom, en mostres d’agraïment i reconeixement. Gran treball.

Orgull AESE. Equips que són mirall dels més joves. S’ha de continuar així.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *