Torneig Coma-Ruga Costa Daurada 2015

El Torneig Coma-Ruga Costa Daurada s’acomiada de nosaltres en aquesta nova edició. Un cap de setmana ple d’emocions i experiències i, encara que amb desigual resultat esportiu esperem que els nostres equips de Cadet Masculí ‘A’ i Preinfantil Fem ‘A’ hagin gaudit d’aquesta experiència de convivència i esport.

panoram1600

Felicitacions al nostre Preinfantil Femení ‘A’ per aconseguir arribar a la final i aconseguir finalment el trofeu. Enhorabona a Laura Alejo per ser designada MVP de la seva categoria. Moltes felicitacions també als nostres Cadets que no van deixar de lluitar contra equips de gran qualitat en la seva categoria i que un cop acabada la seva competició van posar els seus ànims a les grades a favor de les seves companyes de club en els moments més difícils d’una angoixant semifinal i una final de gran qualitat.

Jugadors i jugadores, tècnics i famílies. Enhorabona a tots. Força AESE!

grads2equips

laualejmvp

Dscf3113_

posds2equips

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *