Una gran pròrroga permet al Joventut estar a semifinals

hospi-penya

Amb la classifació per a semifinals com a premi, CB L’Hospitalet i Joventut es trobaven a l’últim partit del Grup B, en un duel que ja és presumia igualat.

Tot i que aparentment, i per nom, la Penya sortia com a favorit, les sensacions oferides pels verdinegres no eren tan fiables com Barça o Madrid. Per la seva banda, l’Hospi era fidel a la seva filosofia, amb un equip batallador i incansable, molt intens en quasi tots els aspectes del joc.

Així, la igualtat era la tònica general fins a mitjans del tercer quart, moment en el qual el CB L’Hospitalet ha mostrat un gran encert des de més enllà de la línia de tres i ha aconseguit marxar-se per distàncies properes als deu punts. Al finalitzar el període, 57-49 per als hospitalencs.

L’últim quart ha estat frenètic. El Joventut era conscient que havia de donar la seva millor versió però l’Hospi no es quedava enrere. Contínuament, la Penya s’aconseguia apropar però els hospitalencs tornaven a distanciar-se, fins a arribar a un ajustat 64-61 a dos minuts del final.

Amb empat a 64 i pilota per a l’Hospi, Pau Carreño feia passes i deixava el Joventut quatre segons per tal d’encistellar els punts decisius.  La responsabilitat era per a Oier Ardanza, el millor de la Penya, que aconseguia llançar però el seu tir no entrava. La pròrroga era un fet.

Al temps extra, la tònica dels últims minuts ha continuat. L’Hospi no era capaç de superar els 64 punts i el Joventut ho aprofitava per aconseguir una renda que resultaria definitiva.

67-77 i el Joventut que, després de molt esforç i patiment, està en semifinals on haurà de jugar contra el FC Barcelona. El CB L’Hospitalet haurà de lluitar pel sisè lloc contra el Manresa.

hospi-joventut-stats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *