L’AESE finalitza en vuitena posició

stpep-aese

El partit per al setè i vuitè lloc era la única oportunitat per a AESE i Sant Josep de guanyar un partit en aquest torneig. Tot i que els de Santa Eulàlia jugaven a casa, el favoritisme era per als de Badalona.

I la veritat és que no hi ha hagut gaire color. L’AESE se notava cansat, amb les cames pesades, i tot i que la il·lusió era molt gran, el cos no acabava de respondre. El 18-0 inicial era ja una llosa massa gran per a somiar amb una victòria hospitalenca.

Així, durant la primera meitat, a mesura que passaven els minuts la diferència anava augmentant per al Sant Josep, que s’apropava al setè lloc de forma incontestable.

Tot i la reacció de l’AESE al tercer quart, el cert és que el partit estava més que decidit per a un Sant Josep que ha aconseguit, per fi, guanyar un partit i finalitzar setè. L’AESE, amb aquesta derrota per 77-33, torna a finalitzar en vuitena posició.

stpep-aese-stats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *