El millor Barça passa per sobre de la Penya

penya-barcelona

El gran clàssic del bàsquet català era la segona semifinal del Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”. Barça i Penya s’enfrontaven amb el clar objectiu d’assolir la gran final davant el Reial Madrid.

Les trajectòries havien estat diferents. El FC Barcelona arribava a la semifinal invicte i havent deixat millors sensacions que el Joventut, que havia patit massa per arribar fins a aquesta cita.

De fet, el cansament de la Penya després del dur partit davant l’Hospi es presumia com a un dels factors claus per a preveure què podria passar a l’últim partit de la jornada de diumenge.

I, tot i que l’inici ha estat igualat, el guió s’ha anat complint. El Barça era millor equip, amb una plantilla molt més àmplia, mentre que el Joventut depenia quasi exclusivament de l’encert d’Oier Ardanza. Massa poc perill per a un Barça que cada cop s’agradava més sobre la pista.

La diferència entre els dos equips ha anat augmentant fins als 30 punts, quan tot just començava el tercer període. El partit ja tenia guanyador i el Barça es podia permetre el luxe de donar descans a alguns dels seus millors homes per tal d’afrontar, amb més garanties, la final contra el Reial Madrid.

El Joventut, amb poca ambició, s’ha deixat portar un cop ha vist que el partit ja estava decidit. Només començar el darrer període, el Barça tancava acta, 38-89, en el que ha estat sens dubte el millor partit dels jugadors de Rubén Muñoz.

Els blaugranes tenen ara per davant el més gran dels reptes, guanyar a un Madrid que tothom considerava favorit. Però la gran semifinal del Barça obre les opcions d’una final que segur serà espectacular.

barcelona-joventut-stats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *