El Barça certifica la primera posició

barcelona-manresa

Barça i Manresa jugaven el partit que tancava el Grup A, amb encara moltes coses en joc. Amb la derrota davant Espanya, els manresans havien de guanyar els blaugranes per poder estar a semifinals mentre que l’equip de Barcelona ho tenia pràcticament fet: només una derrota d’escàndol els deixava fora de la fase final.

Amb aquesta premissa, es pot considerar normal la voluntat i determinació del Manresa, que tenien moltes més coses en joc. Així, tot i els primers minuts de domini blaugrana, poc a poc els manresans imprimien el seu frenètic ritme i el seu modèlic joc col·lectiu, davant un Barça que no trobava la tecla del partit.

El marcador al descans, 30-31 per al Manresa, era el millor resum de la igualtat que s’estava vivint al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.

Ja a la segona meitat, un Barça més concentrat ha aconseguit obrir una petita distància,  48-42, diferència que semblava que podria ser definitiva, sobretot per les sensacions del moment.

Però, com ja és habitual, l’equip del Bages mai es rendeix. La seva lluita i constància els ha tornat a ficar en el partit i quan faltaven només dos minuts el marcador reflectia un 62-63 pels manresans.

Amb el marcador tan ajustat, era el moment dels grans jugadors. El primer en aparèixer ha estat Mauro Abad, que amb un dos més un ha aconseguit posar al Barça per davant. Un rebot ofensiu de Marc Valderrama, i la posterior cistella, ha deixat el partit amb el definitiu 67-63.

Una victòria blaugrana que els deixa com a primers de grup mentre que el Manresa s’ha de conformar amb el cinquè o sisè lloc. Una llàstima ja que la imatge oferida per l’equip manresà ha estat sempre de deu.

barcelona-manresa-stats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *