El Joventut guanya el derbi de Badalona

penya-stjosep
Primers minuts per a un sorprenent Sant Josep, que lluny d’espantar-se davant els seus veïns, ha sortit amb força i determinació, aconseguint les primeres avantatges, superiors fins i tot als deu punts.

Malauradament per als interessos del Sant Pep, el Joventut ha despertat abans de finalitzar el primer període i ha aconseguit remuntar i marxar amb una mínima diferència, 17-16.

I al segon quart la tònica no ha variat. Els verdinegres ara si trobaven facilitat per a marcar el seu ritme i amb un gran Oier Ardanza començaven a marcar en el marcador. Al descans, un contundent 43-29.

Després del descans el Joventut ha continuat augmentant distàncies, tot i que no semblava que els verdinegres tinguessin el potencial de Madrid, Barça o Espanya. En qualsevol cas, la superioritat era manifesta i al final el marcador no deixava dubtes, 97-58.

joventut-stpep-stats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *