El Barça no pateix al seu debut

aese-barcelona

Any rere any, l’AESE arriba al Torneig conscient d’estar jugant davant algun dels millors planters d’Espanya.  Aquest fet, poc discutible, fa que la superioritat dels visitants sigui sempre manifesta.

El Barça arribava al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia amb ganes de fer una bona competició, després de dos anys on les coses no han acabat de sortir del tot bé pels blaugranes. Amb la direcció de Mauro Abad i el físic imponent de Sandro Crespo, el FC Barcelona imposava el seu ritme davant un AESE que poc podia fer.

S’ha de dir, però, que el conjunt de Santa Eulàlia ha estat en tot moment competitiu, capaços de formar atacs coherents però sempre intimidats pel potencial blaugrana. Finalitzats els primers 10 minuts, el marcador ja reflectia la diferència entre els dos equips, 35-2.

Al segon quart, davant la segona unitat del Barça, l’AESE va tenir millors opcions i es va sentir més còmode en atac. Malgrat això, els blaugranes van continuar augmentant la diferència fins al 61-11, moment en el qual es tancava acta.

Després del descans, amb el marcador ja decidit, els equips han jugat molt més relaxats, fet aprofitat pels amfitrions per gaudir una mica més del partit. Per la seva banda, el Barça presenta candidatura al Torneig, després d’haver deixat bones sensacions i d’haver mostrat a dos jugadors que segur seran protagonistes durant aquests tres dies: Mauro Abad i Sandro Crespo.

barcelona-aese

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *