Estructura tècnica temporada 2014/2015

La Comissió de Bàsquet de l’AESE en la seva última reunió de dimarts dia 20 de maig va aprovar la següent estructura tècnica per a la propera temporada i que serà efectiva a partir de l’1 de juny.

 

Director Tècnic              Categories Júnior-Sots21-Senior:                               Eduard Galí

Categories Pre-Infantil-Infantil-Cadet:                    Miguel Panadés

Escola Bàsquet:                                                                 José Luis Garcia

 

La variació del sistema consisteix en que no hi ha diferenciació per sexes i sí per categories. En aquesta nova estructura s’incorpora en Miguel Panadés, entrenador del SMA aquesta temporada i que amb la seva experiència i coneixements estem segurs que ens ajudarà en l’objectiu de millorar cada dia.

Serveixi aquest anunci també per donar les gràcies públicament a aquelles persones que per temes laborals i/o personals ens deixen aquesta temporada amb una emprenta de treball, implicació i coneixements que serà difícil oblidar.

Sergio Fernández (Sergiote), Pedro Cerdán, Eloy Garcia, Marçal Sambola, com es diu en castellà “De bien nacidos es ser agradecidos”.  Per aquest motiu, us volem desitjar públicament tot el millor i apart de donar-vos les gràcies, recordar-vos que l’AESE és casa vostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *