Fases finals

Arriba la fí de la temporada i amb ella, les fases finals. En aquesta temporada ens trobem amb tres equips que juguen fases eliminatòries.

 

SÈNIOR MASCULÍ B

Juguen les fases d’ascens a 2a. Catalana. El proper dissabte, han de remuntar el desavantatge de 8 punts del partit d’anada amb el CB ARTÈS. La cita és dissabte a les 17.45 hores. Segur que els nois de Raül i Rubén amb el recolzament de la nostra gent, superarà aquesta eliminatòria

3 Sènior Masculí B

SOTS-21 MASCULÍ 

Després d’una gran temporada, els nostres jugadors es juguen el passi a la següent fase, a casa del CB NAVÀS en u npartit de tornada en el que sortim amb un avantatge de 5 punts del partit del passat cap de setmana. Un avantatge que ens obligarà a fer un esforç que segur que aquest equip farà i tindrà l’èxit que es mereix

4 Sots 21 Masculí

CADET “A” MASCULÍ

El nostre Cadet Masculí A juguen les fases de Nivell A-2 aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’UE Horta. El sistema eliminatori pot comportar un total de 4 partits en un mateix cap de setmana si arribem a la final. El primer rival és JOVIAT. Un repte estimulant que els nostres campions seran capaços d’assumir.

11 Cadet Masculí A

PER A TOTS, MOLTES FELICITATS PER LA VOSTRA FEINA I MOLTA SORTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *