L’últim esforç

La temporada encara l’última part. Aquella part en que tots fem per una banda l’últim esforç per assolir els objectius marcats al començament de la temporada i per altra, comencem a fer balanç de l’any.

L’objectiu prinicpal que tenim que és el que cada any intentem millorar en tots els aspectes, modestament considerem que l’estem assolint. Continuarem tenim errades, pero la lluita per no tenir-les i el gran equip a nivell humà i tècnic que tenim de tècnics ens fa tenir una visió optimista de futur.

Mai hem posat els resultats en un primer objectiu. La classificació final serà aquella que els esforços i la feina ben feta ens porti. Per suposat que volem tenir bons resultats, però com la conseqüència d’ambdós factors anteriors, sense sacrificar aspectes que en altres llocs si que es fa.

Si mirem en bloc els 29 grups que tenim, 25 en competició, segur que trobarem èxits particulars que en una breu nota com aquesta no relacionarem, i per això demanem disculpes.

 Hi han hagut equips que després d’una gran actuació en la fase prèvia han assolit classificar-se per a la segona fase en grups de molt alt nivell.

Tenim equips que han fet una temporada més que bona, en categories que en un principi, es podria dubtar si eran la seva, pero la seva actitud i treball han esborrat qualsevol dubte.

Ara que finalitza la temporada, tenim per una banda, la gran temporada del Sènior Masculí B que a falta de jornades pel final, j’ha assolit la classificació a les fases d’ascens.

També en fases ja classificats o bé, a punt d’assolir-les, tenim el Sots21 Masculí, Cadet Masculí A, Pre-Infantil Masculí A, Sènior Femení, Júnior Femení A, Júnior Femení 1,…

Un bon grapat d’equips, sense dubte. Però tots els equips han lluitat cada setmana durant els entrenaments i els partits per ser millors cada dia i per això creiem que el gran objectiu s’ha assolit.

Ara, només queda l’útlim esforç i des d’aquí demanem un suport i un reconeixement a aquests jugadors/es i entrenadors/es que han fet el que han pogut, per deixar l’emprenta de l’AESE de la millor forma possible.

I, ja posats a demanar, un últim recolzament com el que s’ha tingut durant la temporada per a aquells equips que estan intentant classificar-se per a les fases. S’ho mereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *