Torneig Júnior Femení

Divendres 27 va ser el duia dels nostres dos equips júniors femenins. Era el Torneig Júnior Femení AESE 2013, amb un nivell esportiu molt alt, amb la presència amés dels nostres dos equips, del Bàsquet Llor i de Boet Mataró.

En la jornada de matí el Júnior 1 va caure contra Boet Mataró, després d’un bon partit, mentres que el Júnior A va derrotar el Bàsquet Llor.

En la Jornada de tarda, el Júnior Femení 1 va “vendre” molt dur la seva derrota davant Bàsquet Llor i el Júnior Femení A va jugar un gran partit, derrotant a  Boet Mataró, lider invicte el seu grup de Júnior Femení Interterritorial.

Gran posada en escena dels nostres equips que van causar una gran impressió en un Torneig que va resultar una festa del nostre bàsquet femení

junior femeni 1 junior femeni a

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *