El Reial Madrid torna a guanyar el Torneig Infantil

El Reial Madrid ha guanyat, per segon any consecutiu, el Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”, després de superar al CB L’Hospitalet a la final per 66-63.

El partit començava amb un triple del CB L’Hospitalet, que feia embogir una graderia majoritàriament favorable als hospitalencs. Però poc ha durat l’alegria, ja que el Madrid, amb dues cistelles consecutives, es posava per davant, cosa que ja no deixaria de fer durant tot el partit.

I és que, tot i els intents de l’Hospi, la superioritat blanca era evident. A la primera fase ja havia guanyat el Reial Madrid i semblava que a la final no es deixarien sorprendre. El conjunt de l’Hospitalet ho intentava però el Madrid tenia prou amb controlar les empentes hospitalenques.

I potser, precisament per això, el Madrid s’ha confiat. L’Hospi tenia a molts jugadors importants eliminats però els blancs, conscients de la seva superioritat, han baixat una mica la pistonada, un fet aprofitat pels hospitalencs per situar-se a només tres punts, 59-56, i fer somiar a tot un pavelló que animava a l’equip petit.

Al final però, la major qualitat del Madrid i algun rebot ofensiu clau ha fet que la final es decantés pels interessos blancs. Una llàstima per a l’Hospi, que ha fet una competició sensacional però que mai s’ha conformat.

Segon triomf consecutiu de l’equip blanc, que l’any passat va arrasar a la competició i que aquest any, amb més igualtat, però tampoc ha tingut gaires dificultats per tornar a ser guanyador.

hospi-madrid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *