El Reial Madrid, líder del Grup A

El Reial Madrid ha guanyat el seu tercer partit i ha finalitzat en primera posició el Grup A, després de superar al CB L’Hospitalet per 64-36.

Gran imatge, en tot moment, del CB L’Hospitalet, que ha demostrar ser un equip capaç de lluitar i plantar cara a tot un Reial Madrid, un dels grans del bàsquet espanyol.

I més encara que es veia 8 ó 10 punts per sota. La reacció mai era rendir-se, tot el contrari, el conjunt de l’Hospitalet sempre intentava tornar a ficar-se en el partit.

Així, poc abans d’acabar la primera meitat, amb una diferència de 10 punts per al Madrid, el CB L’Hospitalet ha estat capaç d’anotar dos triples consecutius i canviar radicalment la dinàmica del joc, situant-se en un ajustat marcador de 25-24.

Però el Madrid, molt més complet en totes les posicions, ha donat una última empenta abans del descans, marxant-se amb una petita renda, 32-26.

Ja a la segona part, l’Hospi ha començat a quedar-se sense piles i el Madrid ho ha aprofitat per marxar en el marcador de forma definitiva.

Al final, 64-36, potser un resultat massa ample per a tot el que havia fet el CB L’Hospitalet a la primera part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *