El CB L’Hospitalet dóna la sorpresa i jugarà la final

Molt bona semifinal la que han disputat CB L’Hospitalet i FC Barcelona, plena d’intensitat i accions de qualitat. A priori, per nom i pel que s’havia vist durant el Torneig, semblava que els blaugranes sortien com a favorits.

I, de fet, l’inici de partit del conjunt de Barcelona confirmava aquestes sensacions. El Barça marxava en el marcador de deu punts i tothom esperava que acabés de trencar el partit.

Però el CB L’Hospitalet, lluny d’espantar-se, ha tornat a entrar i ha aconseguit remuntar i fins i tot situar-se per davant. Al final de la primera part, un ajustat 37-42.

A la segona meitat, mateixa pel·lícula. El Barça sortia intens, marxava de la barrera dels deu punts i feia que tothom comencés a pensar en la final Reial Madrid-FC Barcelona.

Tothom menys l’Hospi, brillant en defensa, ràpids en atac i explotant al màxim les seves virtuts. El conjunt de l’Hospitalet ja no només remuntava, sinó que fins i tot aconseguia una petita renda de cinc punts, 56-51.

Lluny amb conformar-se amb això, l’Hospi volia més. Amb la mateixa defensa i actitud que els havia portat a remuntar, el CB marxava en el marcador, 72-55, amb l’únic handicap de les faltes personals i l’eliminació d’algun dels seus homes claus.

Tot i aquest problema, la diferència era ja prou important com per a no patir i acabar de confirmar la gran sorpresa, de moment, de la competició. 79-68 per al CB L’Hospitalet, que jugarà demà la gran final davant el Reial Madrid.

barcelona-hospi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *