El Madrid, primer finalista

El Reial Madrid és el primer finalista del Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”, després de guanyar al CAI Zaragoza per 103-56.

El favorit, no cal dir-ho, era el Madrid. Des del primer partit s’havia mostrat molt més fiable que el seu rival i sobretot tenia una superioritat física evident.

Però el CAI, amb joc ràpid i una bona efectivitat des de l’exterior, es mantenia a una distància prudencial, tot i que sempre favorable al Reial Madrid. Al descans, per exemple, el marcador era 51-37.

A la segona part, malauradament pels interessos de l’equip de Zaragoza, la tònica ha canviat totalment. Un parcial de 19-0 en sis minuts ha acabat de sentenciar el partit i la classificació per a la final del Reial Madrid.

El conjunt blanc, d’aquesta forma, arriba per segona vegada consecutiva a l’últim partit de la competició, després de la victòria al Torneig de l’any passat. Per la seva banda, el CAI jugarà demà pel tercer i quart lloc.

madridcai

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *