El CAI es classifica per a semifinals

Existia la sensació que el CAI Zaragoza era el favorit en el seu partit davant el Manresa. Els aragonesos havien deixat millors sensacions durant la jornada d’ahir i es postulaven com el quart semifinalista.

Però el Manresa sempre s’ha destacat per tenir equips lluitadors i ràpids. Amb un físic inferior, pocs jugadors manresans superaven en alçada als del CAI,  l’equip del Bages ha plantat cara en tot moment i ha arribat amb opcions a l’últim període.

Ja als darrers cinc minuts, semblava que el CAI tenia el partit a la butxaca. Però en menys d’un minut, els manresans han tornat a entrar, situant-se a només dos punts i, sobretot, creient en la victòria.

Malgrat això, un últim minut amb més encert i menys errades del CAI els ha permès endur-se, de forma definitiva, el triomf.

71-76 i el CAI Zaragoza que és el quart semifinalista del Torneig. Els aragonesos jugaran contra el Reial Madrid buscant una plaça a la gran final de demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *