El CB L’Hospitalet dóna la primera gran sorpresa

Primers compassos per al CB L’Hospitalet, que donant mostres d’una gran intensitat ha sorprès al Joventut, que no acabava de trobar-se còmode a la pista.

Així, després dels primers deu minuts, el conjunt de l’Hospitalet guanyava amb una distància que ja es podia considerar suficientment interessant, 9-23.

Poc a poc, la Penya ha anat entrant en partit i ha millorat una mica, tot i que el desencert era la tònica general en els dos equips. Al descans, la diferència era molt semblant, 23-36 per al CB L’Hospitalet.

Ja a la segona part, semblava que el Joventut definitivament entrava al partit. Els verdinegres eren capaços d’apropar-se a quatre punts (34-38), i sobretot la dinàmica era molt més badalonina.

Però, novament, l’Hospi ha augmentat la intensitat i ha marxat en el marcador, ja de forma definitiva fins el resultat final, 55-62

El conjunt de l’Hospitalet ha deixat una bona imatge, sobretot quant  a aspectes de intensitat, i podria ser la gran sorpresa del Torneig. Per la seva banda, caldrà veure si el desencert del Joventut ha estat cosa d’un partit o si aquest any haurà de lluitar per objectius menors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *