El Madrid, a semifinals

Veient els primers partits del Torneig, potser s’esperava un triomf relativament còmode del Reial Madrid. La imatge dels blancs habia estat molt positiva mentre que el Joventut no havia agradat gaire en el seu duel contra l’Hospi.

Però si alguna cosa ha quedat clara durant aquests anys, és que mai s’ha de menysprear al Joventut. Els verdinegres, amb ganes de demostrar el seu nivell real, han sortit amb molta empenta, sorprenent a un Madrid que potser també s’esperava un partit més senzill.

Liderats per Dídac Cuevas, la Penya s’ha sobreposat a un millor inici madrileny i ha estat capaç d’arribar al descans perdent per només dos punts, 38-36.

Però a la segona part la història ha canviat totalment. El Madrid s’ha posat les piles, i de quina manera. El Joventut s’ha vist totalment superat per un equip blanc que ha deixat una gran imatge, postulant-se com un dels grans favorits.

Al final, resultat contundent, potser massa per al que s’havia vist a la primera meitat. 96-54 i el Madrid que ja està en semifinals, juntament amb el CB L’Hospitalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *