El CB L’Hospitalet suma el seu segon triomf

El CB L’Hospitalet ha aconseguit la seva segona victòria al Torneig Infantil, després de superar amb facilitat al CB Sant Josep de Badalona.

Si alguna cosa queda clara després del primer partit de la tarda és que, aquest any, Hospi i Sant Josep lluiten per objectius diferents. Tradicionalment, els de Badalona eren un equip que fins i tot podia arribar a semifinals però aquest any no sembla capaç de complir aquest objectiu.

L’Hospi, en canvi, està en total disposició de ser un dels equips semifinalistes i, per què no, fins i tot finalista. Com a mínim aquesta sensació ha deixat després de guanyar al Sant Josep per 44-84.

I això que els primers minuts han estat igualats però, de mica en mica, el conjunt de l’Hospitalet ha anat imposant el seu ritme. Al final, la victòria ha estat clara i contundent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *