Nota sobre aforament Torneig

 

 

Benvolguts/des amics i amigues,

En la reunió d’ahir divendres, la Comissió Organitzadora del 24è. Torneig Infantil Masculí “Ciutat de l’Hospitalet” formada per membres de la Junta Directiva del Club, la Comissió de Bàsquet i pares i mares de l’equip infantil masculí local participant va decidir el següent punt en relació al control d’aforament en aquest Torneig, intentant fer complir les directrius marcades per l’Ajuntament de la nostra ciutat en relació a aquest tema.

Les jornades de divendres dia 6 (matí i tarda) i dissabte 7 (jornada de matí) seran de lliure accés del públic.

Les jornades de dissabte tarda dia 7 i diumenge dia 8 matí seran d’accés restringit, havent de retirar entrada per a l’accés a les graderies.

Sistema de venda d’entrades

Fins dimecres dia 4 de desembre, i via correu electrònic a basquetaese2010@gmail.com, es podrà fer la reserva de les entrades per a ambdues jornades (dia 7 tarda i dia 8 matí) amb un màxim de 4 entrades per sol·licitud. Els preus seran:

Jornada 7 de desembre (tarda)                          3 euros

Jornada 8 de desembre                                          3 euros

Abonament ambdues jornades                           5 euros

El dia 4 de desembre, es farà un recompte de les sol·licituds. En cas que les sol·licituds superin les entrades assignades es procedirà a un sorteig públic a les 20.30 hores als locals del club, amb una posterior publicació dels socis que poden passar a recollir-les a dijous dia 5 de desembre en horari de 20.00 a 21.30 hores pel poliesportiu, així com l’ordre d’una llista d’espera amb vistes a possibles renúncies.

En el correu electrònic de demanda d’entrades s’ha de fer constar:

Nom del/la jugador/a de la secció

  • Tipus d’entrada sol·licitada:
    • entrades per jornada (especificar jornada/es)
    • abonament
  • Número entrades sol·licitades (màxim 4)
  • E-mail i telèfon de contacte

Un cop finalitzat aquest procés, i a partir del mateix dia 6 de desembre a partir de les 09.00 hores i en un lloc degudament senyalitzat del Poliesportiu, també es posaran a la venda (màxim 4 per persona), fins que s’esgotin

Jornada 7 de desembre (tarda)                          5 euros

Jornada 8 de desembre                                          5 euros

Abonament totes les jornades                            8 euros

Reserves ja efectuades

 Aquelles persones que ja van ver la sol·licitud per mail abans d’avui, podran recollir les entrades o l’abonament als nous preus, en els mateixos dies esmentats en aquesta nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *