Jornada de presentació de la secció dia 10 de novembre

El proper diumenge 10 de novembre a les 18.30 hores, tindrà lloc la presentació de la secció de bàsquet del nostre club al Poliesportiu Santa Eulàlia, després del partit del nostre Sènior Masculí “A”.

presentacion 2013 y jornadaEn aquesta important jornada, esperem poder comptar amb la vostra presència, en un dia que també farem les fotografies oficials de tots els grups i equips del club. Aquestes fotografies les penjarem en el nostre web (www.basquetaese.com) i les podeu descarregar quan i com vulgueu.

 Aquest any, hem tornat a considerar, donat el gran suport que va tenir l’any passat, que aquesta jornada és una gran ocasió per poder organitzar una Jornada Solidària amb Creu Roja l’Hospitalet. Aquesta entitat ens ha ofert la seva col·laboració i és per això que volem que la jornada tingui un caràcter festiu i solidari alhora.

 Des de Creu Roja l’Hospitalet ens comenten que tota la col·laboració en forma de donatius o en menjar és benvingut, però que els principals productes que es necessitarien i en els que ens demanen la nostra col·laboració són: llet, galetes i llegums seques (cigrons, llenties, mongetes,..) (no llegums cuites).

En la instal·lació hi haurà personal de Creu Roja, que recollirà tota la nostra col·laboració i es farà arribar a aquelles persones de l’Hospitalet que més ho necessitin, sobretot al nostre barri.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre grat i entre tots poder completar una jornada festiva i solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *