El Govern Central legisla per primera vegada respecte el tema de la Seguretat Social

 

Per la importància del tema, transcrivim aquí, un comunicat de la FCBQ.

 

A continuació de l’anterior circular de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) emesa el 19 de setembre i coincidint el mateix dia, el Congrés dels Diputats va fer el primer pas, ara sí de manera oficial, perquè l’esport de base continui sent viable.

Concretament en una disposició adicional a la Llei d’emprenedoria, la Cambra dóna al Govern Central un termini de quatre mesos per (textualment)“elaborar un estudio de la materia legal jurídica y de su encuadre en el campo de la Seguridad Social, de la actividad que se desarrolla en club y entidades deportivas sin ánimo de lucro que pueda considerarse marginal y no constituya el medio fundamental de vida”.

Creiem que si bé no definitiu, és un pas força important, de moment la moratòria per efectuar inspeccions s’allarga fins a finals de març.

El següent pas, previsiblement en el primer trimestre del 2014, ha de ser establir de forma feafent quina és la quantitat límit exempte d’obligacions vers la Seguretat Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *