Réunió informativa equipació esportiva 2013/2014

El proper divendres dia 21 de juny, a les 19.30 hores al Poliesportiu de Santa Eulàlia farem una reunió informativa sobre les equipacions esportives de la propera temporada.
En la preparació de l’esmentada temporada ens hem trobat per una banda que el fabricant dels xandalls deixa de fer el model utilitzat per nosaltres (catàlegs de marca de 4 anys de durada) i per un altre l’alt cost econòmic que suposa la confecció de les samarretes de joc utilitzades fins el moment.
Davant d’això, s’ha considerat oportú canviar i adoptar roba esportiva de joc de catàleg de marca (Juanvi) que sense baixar qualitat, ens asegura un preu més econòmic i una distribució més rápida i còmoda. Per a aquest punt s’ha arribat a un acord amb la botiga d’esports GM per tal que siguin els distribuïdors d’aquest  material esportiu.
Per a la propera temporada, únicament será necessari que els/les jugadors/jugadores disposin de les 2 equipacions de joc (color blau i color vermell). Tot el material restant del que us fem arribar fotografíes són de caràcter voluntari.
En aquesta reunió del proper divendres dia 21, us explicarem tots els detalls adients.
Esperem comptar amb la vostra presència i rebeu una cordial salutació.
COMISSIÓ DE BÀSQUET AESE
Bolsa Calentamiento London Chandal Canadá azul Equipo  juego rojo (copia) Equipo juego azul Mochila Peto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *