El Mini Masculí C al Torneig d’El Vendrell

Crònica del seu entrenador, Andrés Rubio.

El passat cap de setmana, l’equip Mini “C” de l’AESE va assistir a la primera edició del Torneig Taronja, organitzat per l’AB El Vendrell. Tot i ser una competició de nova creació, l’organització i els voluntaris van realitzar una tasca excel·lent, molt valorada per totes les persones assistents.

Esportivament, el nostre mini va guanyar tres partits i va perdre altres tres, finalitzant la competició en cinquena posició. Després d’acabar la primera fase en tercera posició del Grup A, a quarts de final es va perdre contra el Cunit, havent de jugar pel cinquè lloc. Les dues victòries de la jornada de diumenge van servir per acabar amb un bon regust i per aconseguir la ja citada cinquena posició.

Valorar, com sempre, el bon comportament i imatge dels nens i pares de l’equip, fet que no va ser obviat per l’organització, felicitant-nos personalment. Una bona experiència en un torneig al qual desitgem una llarga vida.

Enllaç a fotografies, gentilesa de Jordi Rico:
https://plus.google.com/photos/110100467868429783495/albums/5885127882247353729?banner=pwa&authkey=CIvmycGFqJjoFQ

131

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *