Reconeixement

Ara fa més o menys un any, estàvem molt feliços per l’ascens del nostre equip Sènior Masculí “A” a Copa Catalunya.

Un any després, i quan sembla que l’any vinent, tornem a Primera Catalana, vull donar les gràcies.

Gràcies a tots els jugadors, a l’equip tècnic i delegats per aquest any. Gràcies per competir en una categoria on gairebé tots els equips ens superen en pressupost; on malgrat la situació d’avui en dia, es disposa de millors mitnas d’entrenament i els recursos d’aquests clubs en molts dels casos van adreçats a la lluita en aquesta categoria.  Aquesta no és la nostra filosofia i estarem jugant allà on la competició ens disposi.

Amés d’aquesta situació d’inferioritat, ens hem trobat amb un grapat de lesions que no han ajudat gens a l’esforç i l’implicació que en TOTS els partits, aquest equip ha demostrat. No hi ha hagut en cap partit una situació reprobable, cap queixa del comportament tant dins com fóra de la pista, tot el contrari.

Per això, vull donar les gràcies i el reconeixement a aquest grup. Sóu un exemple d’esforç i comportament a tot el club.

??????????????????????

Mario Rubio
Sergio Gala
Jose Luis Valencia
Rafael Alcolea
Abraham Pujol
Cristian Baños
Adrià Sala
Andrzej Michalik
Sergi Bonet
Jordi Alvarez
Michael Torres
Quim Martin
Eduard Galí
Carlos Gómez
Alex Merallo
Jesus Martin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *