Torneig Mini Almeda

Us deixem aquí un comentari d’en Joan Castillo sobre el paasat Torneig Mini d’Alemda, on tres equips nostres van participar.

Així mateix us deixem un enllaç a l’album de fotografies que va realitzar

TORNEIG MINI ALMEDA

 

4º Torneig mini de Nadal del Basket Almeda Gran participació dels nostres minis en aquest torneig i sobre totes les coses, una molt bona experiència de convivència de dos dies dels nostres esportistes i les seves famílies. En el terreny esportiu molt bones actuacions amb un Mini Masculí del 2001 Primer Classificat, un tercer lloc per les noies del Mini 2002 (reforçades per la Natalia del preminí) i un cinquè lloc per el Mini Masculí del 2002.

 

Una Resposta en Torneig Mini Almeda

 1. Joan Castillo Fontanet ha dit:

  A continuació deixó la meva cronique completa, ja que crec que no he reproduit el texte integrament per algún problema alie a la vostre voluntat

  4º Torneig mini de Nadal del Basket Almeda
   
  Gran participació dels nostres minis en aquest torneig  i sobre totes les coses, una molt bona experiència de convivència de dos dies dels nostres esportistes i les seves famílies. En el terreny esportiu molt bones actuacions amb un Mini Masculí del 2001 Primer Classificat, un tercer lloc per les noies del Mini 2002 (reforçades per la Natalia del preminí) i un cinquè lloc per el Mini Masculí del 2002. També han tingut un paper molt important tots aquells que lesionats han anat a la grada junt els seus familiars a animar els seus equips. Finalment destacar la “paciència” i la bona feina feta per els nostres entrenadors i entrenadores, que reflexa la bona feina que es fa des de l’Escola de Basquet de AESE. Seguiu amb aquesta feina Jose Luis…
   
  Podeu veure tots els resultats del Torneig al següent enllaç
   
  http://www.basketalmeda.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *