El Reial Madrid, campió del Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”

El Reial Madrid és el nou campió del Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”, després de guanyar la final al Manresa.

Els dos equips ja s’havien enfrontat a la primera fase i el resultat havia estat molt favorable als blancs. Aquest fet feia preveure una final poc competida però el Manresa, autèntica sorpresa del torneig, volia tornar a trencar les previsions.

Així, el conjunt català ha sortit amb molta força, defensant amb molt de coratge i intentant sorprendre a un Madrid que es sabia superior. Això ha permès al Manresa tenir uns minuts de certa igualtat, lluitant de tu a tu amb els madrilenys.

Però, qui més qui menys, tothom sabia que això era un miratge. Ara mateix, la superioritat del Madrid és molt gran i poc a poc l’equip blanc ha anat imposant el seu ritme de joc i ha marxat al marcador.

Si al descans el marcador era 34-43, al finalitzar el sisè període la distància ja era superior als 25 punts, 43-70. La final ja estava sentenciada i només faltava saber quin seria el marcador final.

59-91 i el Madrid que aconsegueix el seu primer títol a Santa Eulàlia. Una edició que serà recordada per les exhibicions d’un jugador que tindrà molt a dir en el futur: Luka Doncic.

Estadístiques oficials

 

Crónica en castellano

El Real Madrid es el nuevo campeón del Torneo Infantil “Ciutat del Hospitalet”, después de ganar la final al Manresa.

Los dos equipos ya se habían enfrentado en la primera fase y el resultado había sido muy favorable a los blancos. Este hecho hacía prever una final poco competida pero el Manresa, auténtica sorpresa del torneo, quería volver a romper las previsiones.

Así, el conjunto catalán ha salido con mucha fuerza, defendiendo con mucho coraje e intentando sorprender a un Madrid que se sabía superior. Esto ha permitido al Manresa tener unos minutos de cierta igualdad, luchando de tú a tú con los madrileños.

Pero, más o menos, todo el mundo sabía que esto era un espejismo. Ahora mismo, la superioridad del Madrid es muy grande y poco a poco el equipo blanco ha ido imponiendo su ritmo de juego y se ha marchado en el marcador.

Si en el descanso el marcador era 34-43, al finalizar el sexto periodo la distancia ya era superior a los 25 puntos, 43-70. La final ya estaba sentenciada y sólo faltaba saber cuál sería el marcador final.

59-91 y el Madrid que consigue su primer título en Santa Eulàlia. Una edición que será recordada por las exhibiciones de un jugador que tendrá mucho que decir en el futuro: Luka Doncic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *