El Barça supera al Joventut i finalitza tercer

En les darreres cinc edicions la final havia estat un Barça-Joventut, un fet que aquest any no es repetia. Jugar pel tercer i quart lloc podria semblar una desmotivació però els dos equips, conscients de la seva rivalitat, no ho han reflectit així.

Des del minut 1 s’ha vist un partit intens, vibrant, amb dos equips que semblava que es juguessin alguna cosa més que la final de consolació. Els cops anaven de cistella en cistella i la igualtat nomes es desfeia al finalitzar el tercer període, quan el Joventut aconseguia una petita renda de cinc punts, 20-25.

El Barça ha tornat a reaccionar i ràpidament ha igualat el partit, deixant el marcador 35-37 al descans. Tot per decidir a la segona part, que ha mantingut la tònica de igualtat tot i que sempre amb petites diferències per a la Penya, que semblava més sencera i ficada al partit.

Però als últims deu minuts ha tornat a canviar la dinàmica. Ara era el Barça es que estava millor, sobretot en defensa, i amb molta més seguretat en atac. Un bon parcial dels blaugranes els ha permès situar-se amb 55-49 i els deixava en una situació immillorable per aconseguir la tercera posició.

I així ha estat. El Barça ja no ha desaprofitat l’avantatge i ha jugat amb intel·ligència els darrers minuts, guiats per Marc Tubau, i deixant sense opció al Joventut. Al final, 67-56, i el Barça que aconsegueix el tercer lloc.

Estadístiques oficials

Una Resposta en El Barça supera al Joventut i finalitza tercer

  1. Manel B. ha dit:

    Extraordinari campionat de Sergi Martinez (FCB)….molt aplicat al joc d´equip…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *