Nova exhibició d’un Madrid finalista

Tal i com havia anat el Torneig, tothom tenia clar que el favorit era el Reial Madrid. Però després de la primera semifinal, era millor mantenir la tensió.

Així, el Madrid ha sortit fort, amb ganes de tornar a demostrar el seu nivell, però s’ha trobat amb un Joventut també intens i que durant uns minuts ha estat capaç de ser suficientment competitiu per no perdre pistonada.

Però, i malgrat l’esforç dels verdinegres, el Madrid és actualment un equip superior i poc a poc la distància anava augmentant. Al descans, i sense haver fet res de l’altre món, els blancs marxaven amb 21-44.

La segona part no ha tingut una història gaire diferent. El Joventut ja veia impossible el poder competir i el Madrid, crescut, s’apropava als 50 punts d’avantatge.

Al final, al setè període, el conjunt blanc tancava acta, 26-76 , i es convertia en el segon finalista del Torneig. El Joventut tornarà a jugar contra el Barça per a intentar aconseguir la tercera posició.

Estadístiques oficials

Crónica en castellano

Tal y cómo había ido el Torneo, todo el mundo tenía claro que el favorito era el Real Madrid. Pero después de la sorpresa de la primera semifinal, era mejor mantener la tensión.

Así, el Madrid ha salido fuerte, con ganas de volver a demostrar su nivel, pero se ha encontrado con un Joventut también intenso y que durante unos minutos ha sido capaz de ser suficientemente competitivo para mantener a los blancos a raya.

Pero, y a pesar del esfuerzo de los de Badalona, el Madrid es actualmente un equipo muy superior y poco a poco la distancia iba aumentando. Al descanso, y sin haber hecho nada del otro mundo, los blancos se marchaban con 21-44 a favor

La segunda parte no ha tenido una historia muy diferente. El Joventut ya veía imposible el poder competir y el Madrid, crecido, se acercaba a los 50 puntos de ventaja.

Al final, en el séptimo periodo, el conjunto blanco cerraba acta, 26-76, y se convertía en el segundo finalista del Torneo, una final inédita. El Joventut, por su parte, volverá a jugar contra el Barça para intentar conseguir la tercera posición.

Una Resposta en Nova exhibició d’un Madrid finalista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *