El Manresa dóna la sorpresa i ja està a la final

Inici de partit molt igualat, amb un Manresa que ha sorprès al Barça. Els blaugranes, grans favorits, no han pogut agafar en cap moment el ritme i veien com els minuts passaven sense sentenciar.

I és que, potser el Barça ha iniciat el partit amb l’etiqueta massa clara de favorit. Això ha motivat a un Manresa que no tenia res a perdre i que volia, com a mínim, vendre molt cara la seva derrota.

Així no ha estat fins el cinquè període que el Barça ha aconseguit una petita renda, de poc més de cinc punts, que no servia per sentenciar res però sí per poder jugar amb una mica més de tranquil·litat.

I de fet, semblava que aquesta calma servia als blaugranes per marxar encara més en el marcador, superant per primer cop els 10 punts de marge. Però el Manresa, amb moltíssim cor, aconseguia novament entrar al partit i situar-se un punt per sobre a falta de poc més de dos minuts.

En aquell moment, el nerviosisme ja era evident en el Barça, que possiblement no esperava trobar-se en una situació així. El Manresa en canvi, jugava amb criteri, liderats per Miquel Aliaga i aconseguint donar la sorpresa al guanyar 62-65.

Estadístiques oficials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *