El Madrid continua demostrant la seva fortalesa

Nova exhibició del Madrid, que s’està erigint com el clar favorit per a la victòria final. Els blancs han superat al Manresa amb claredat per 19-70.

I és que el Madrid té un jugador que, ara mateix, està a un nivell molt superior a la resta. Luka Doncic està demostrant tenir una qualitat impròpia per a un jugador de 13 anys i el Madrid, al voltant d’ell, està superant tots els obstacles amb facilitat.

Contra el Manresa no ha estat una excepció. El Reial Madrid es trobava molt còmode a la pista mentre que els catalans pràcticament no podien respondre. El marcador al descans, 19-64, ja deixava clar quin seria el resultat final.

A la segona part ha arribat el moment de tancar acta per als blancs. Pràcticament sense despentinar-se, el Madrid ha guanyat i passa com a primer de grup. El Joventut ja espera a una de les semifinals mentre que l’altra serà el duel català entre Manresa i Barça.

Estadístiques oficials

Grup B
Pos Equip PJ PG PP PF PC
1 Reial Madrid 3 3 0 216 64
2 Manresa 3 2 1 153 144
3 Sant Josep 3 1 2 163 173
4 AESE 3 0 3 32 183

Crónica en castellano

Nueva exhibición del Madrid, que se está erigiendo como el claro favorito para la victoria final. Los blancos han superado al Manresa con claridad por 19-70.

Y es que el Madrid tiene un jugador que, ahora mismo, está a un nivel muy superior al resto. Luka Doncic está demostrando tener una calidad impropia para un jugador de 13 años y el Madrid, alrededor de él, está superando todos los obstáculos con facilidad.

Contra el Manresa no ha sido una excepción. El Real Madrid se encontraba muy cómodo en la pista mientras que los catalanes prácticamente no podían responder. El marcador al descanso, 19-64, ya dejaba claro cuál sería el resultado final.

En la segunda parte ha llegado el momento de cerrar acta para los blancos. Prácticamente sin despeinarse, el Madrid ha ganado y pasa como primero de grupo. El Joventut ya espera a una de las semifinales mientras que la otra será el duelo catalán entre Manresa y Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *