El Manresa supera al Sant Josep en un bon partit

Si el primer partit del Torneig havia tingut un clar dominador, el segon ha estat tot el contrari. Sant Josep de Badalona i Manresa, dos dels equips que millor treballen el planter a Catalunya, han protagonitzat un duel igualat i amb moltes alternances.

Des del principi ja s’ha vist que el partit aniria ajustat. Ni Sant Josep ni Manresa aconseguien marxar amb distàncies prou significatives i els minuts passaven sense que hi hagués un dominador clar.

Només a final del quart període, dos triples consecutius i una recuperació del Sant Josep feia que semblés que els de Badalona podien trencar el partit. Però la reacció del Manresa no s’ha fet esperar i en pocs minuts tornava la igualtat.

La dinàmica no ha variat i s’ha arribat als darrers minuts amb un resultat ajustat, però amb avantatge mínima per al Manresa. La bona defensa dels del Bages i el nerviosisme badaloní ha fet que el resultat final fos pels manresans, per 60-69

Estadístiques oficials

Pos Equip PJ PG PP PF PC
1 Reial Madrid 1 1 0 55 5
2 Manresa 1 1 0 69 60
3 Sant Josep 1 0 1 60 69
4 AESE 1 0 1 5 55

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *