El CB Cornellà, a punt de donar la sorpresa

El CB Cornellà, debutant en el Torneig, ha pecat de massa nerviosisme. El conjunt blau sortia una mica fred i el Joventut ho aprofitava per aconseguir un parcial de 9-0, que marcaria la resta de partit.

I es que, a partir d’aquell moment, els de Cornellà han millorat i han estat capaços de competir amb la Penya, però el Joventut ja tenia aquesta petita renda. Així, al descans, el marcador era precisament de +9 per als de Badalona, 38-29.

Ja a la segona meitat, el Cornellà ha millorat encara més i ha aconseguit capgirar el marcador, gaudint de les primeres avantatges durant tot el partit.

A partir d’aquí, el partit s’ha igualat totalment i cap dels dos equips podia respirar tranquil, sempre amb distàncies molt curtes i amb un ritme trepidant. Als 5 darrers minuts s’arribava amb 59-57 per als verdinegres.

I el partit s’ha acabat aquí. La Penya ha estat molt millor a l’últim període i ha aconseguit fins i tot guanyar amb solvència, per 76-65. Un resultat massa ample per a la bona imatge que ha deixat Cornellà.

Estadístiques oficials

Pos Equip PJ PG PP PF PC
1 FC Barcelona 1 1 0 81 59
2 Joventut 1 1 0 76 65
3 CB Cornellà 1 0 1 65 76
4 CB L’Hospitalet 1 0 1 59 81

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *