El Madrid no dóna opcions a un lluitador AESE

El primer partit del Torneig tenia un clar favorit. El Reial Madrid volia demostrar la seva superioritat davant un AESE que, com és habitual en aquesta competició, va oferir la seva millor versió.

L’anècdota ha estat la primera cistella del partit. David Carrasco, de l’AESE, anotava un tir còmode des de cinc metres i posava al seu equip amb avantatge. El marcador de 2-0 per als locals va ser fotografiat per diverses persones al pavelló.

Però les concessions del Reial Madrid han acabat aquí. A partir d’aquell moment, l’equip blanc no ha deixat opcions als amfitrions, que ho intentaven però sense gaire sort. El marcador de 2-20 als primers cinc minuts ja donava mostra de la diferència entre els dos conjunts.

Les diferències han continuat augmentant i ja al tercer període el conjunt madrileny ha tancat acta, amb el marcador definitiu de 5-55.

Estadístiques oficials

Grup 1
Pos Equip PJ PG PP PF PC
1 Reial Madrid 1 1 0 55 5
2 Manresa 1 1 0 69 60
3 Sant Josep 1 0 1 60 69
4 AESE 1 0 1 5 55

Crónica en castellano

El primer partido del Torneo tenía un claro favorito. El Real Madrid quería demostrar su superioridad ante un AESE que, como es habitual en esta competición, ofreció su mejor versión.

La anécdota ha sido la primera canasta del partido. David Carrasco, del AESE, anotaba un tiro cómodo desde cinco metros y ponía a su equipo con ventaja. El marcador de 2-0 para los locales fue fotografiado por varias personas en el pabellón.

Pero las concesiones del Real Madrid han acabado aquí. A partir de ese momento, el equipo blanco no ha dejado opciones a los anfitriones, que lo intentaban pero sin demasiada suerte. El marcador de 2-20 en los primeros cinco minutos ya daba muestra de la diferencia entre los dos conjuntos.

Las diferencias han continuado aumentando y ya en el tercer periodo el conjunto madrileño ha cerrado acta, con el marcador definitivo de 5-55.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *