Tot a punt per al Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”

La 23a edició del Torneig Infantil de bàsquet “Ciutat de l’Hospitalet” està a punt de donar el seu tret de sortida. El divendres 6 de desembre, a les 9.15h, tindrà lloc el partit inaugural entre el Reial Madrid i l’equip amfitrió, l’AESE.

L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia organitza novament aquesta competició amb la màxima il·lusió i amb l’objectiu de que tot el barri i la ciutat puguin veure els millors equips infantils de Catalunya i Espanya, que acudeixen a l’Hospitalet amb les seves plantilles completes.

Com sempre, FC Barcelona i Joventut de Badalona són els màxims favorits, amb el Reial Madrid i el Manresa com a principals alternatives. De la mateixa forma, caldrà estar pendents del nivell que presenten la resta de conjunts, que simbolitzen el millor dels planters catalans del bàsquet: Sant Josep de Badalona, CB Cornellà i CB L’Hospitalet.

Diumenge 9 és el dia reservat per a la gran final i per al Concurs de Triples. També tindrà lloc el lliurament de trofeus, en el que també es premiarà al millor jugador i al màxim encistellador de la competició.

Una gran festa del bàsquet català i espanyol de la qual, afortunadament, podem ser protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *